Zwangere gemengd ras vrouw mediteren op

INTEGRALE ZWANGERSCHAPSYOGA

ONTSPAN * GENIET * ADEM

Met integrale zwangerschapsyoga bereid je je optimaal voor op de komst van je baby. We leren ademhalingstechnieken en enkele basis yoga houdingen (asana's) om tot rust te komen, te ontspannen en terug te keren naar je midden, je buik. Je maakt contact met jezelf en met je baby en we passen verschillende houdingen toe die je kan gebruiken tijdens de zwangerschap en de bevalling.

 

REEKS VAN 8 LESSEN

PRIJS IN GROEP (vanaf 3 personen): € 96 euro voor de reeks

PRIJS IN PRIVE: € 195 voor de reeks (exclusief vervoerskosten indien aan huis)

​Wens je ook de doula begeleiding of een massage in te plannen geef dan zeker een seintje!

 

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en voor je baby'tje. Dat kan bijvoorbeeld door veel te rusten, door te luisteren naar je eigen lichaam, gezond te eten en te bewegen. Loopt er al een broertje of zusje rond dan wordt het al wat moeilijker om je nodige en welverdiende me time in te plannen. 


De reeks integrale zwangerschapsyoga biedt je de mogelijkheid even die tijd te nemen en te ontspannen. Om terug te verbinden met jezelf en met je kindje. We leren te ademen en de focus terug te brengen naar je midden, de kern. We oefenen houdingen en ademhalingstechnieken voor tijdens de bevalling en keren terug naar onze eigen kracht! De vrouwelijke oerkracht die zich zal vrijmaken tijdens de arbeid en geboorte.
Bovendien leer je ook andere dames kennen die zwanger zijn en dat is vooral fijn om ervaringen te kunnen delen met elkaar.


Welkom vanaf 12 weken tot het einde van je zwangerschap!
* Bekijk tegemoetkoming van de mutualiteit/bond *

De opleiding tot zwangerschapsyoga docente volgde ik in 2019/20 bij Lut van Melle. Ik ben tevens Hatha Yoga docente sinds 2014. De zwangerschapsyoga volgde ik als aanvulling op mijn opleiding tot doula. Toen ik de opleiding volgde stond ik versteld dat de reeks zo volledig was. Het geeft de mama alle tools mee die kunnen gebruikt worden tijdens de zwangerschap, arbeid en geboorte. Een absolute aanrader voor elke vrouw in volle verwachting!