top of page

Hey! Ik ben Lisa
avonturier, wereldburger, mama, lief, doula, yogini...


Mijn onuitputtelijke zin om iets nieuws te leren en te ontdekken werd lange tijd vervuld door de wereld rond te reizen en ik kijk graag terug op mijn jaren werkervaring in de reissector en levenservaring als wereldburger maar toen ik in 2010 na mijn eerste yoga les naar huis wandelde was het duidelijk dat yoga een grote invloed zou krijgen op mijn manier van leven en van zelf zorg.
Ik hield toen enorm van de lichamelijke voordelen, de bewegingsvrijheid en soepelheid die ik al snel ervaarde maar ook van de mentale veranderingen die ik kon waarnemen. Toen ik in 2013 naar het land van de oorsprong verhuisde volgde ik mijn eerste yoga teacher training. Ik duikte dieper in de verschillende lagen van mijn Zijn en begreep zo beter mijn bestaan, wie ik ben en wat ik wil. We ontmoeten allemaal onze hindernissen, veranderingen in het leven. Yoga zorgde er voor dat ik deze processen beter kon en nog steeds kan ... begrijpen. Er volgden nog vele opleidingen en naast yoga docente werd ik oa. massage therapeute. Ik verdiepte me tevens in de Ayurveda en werd voedings en leefstijlconsulente.  

IMG_8429.jpg

Mijn leergierigheid bracht me naar verschillende workshops en opleidingen en mijn liefde voor de natuur en zijn kracht geeft me inspiratie die ik meeneem in voedings- en levensstijl. Het is alvast een uitdaging om in onze huidige samenleving een gezonde mentale en fysieke balans te vinden maar ik geloof dat je dit met een goede begeleiding, een gezonde portie voeding, beweging en stilte je deze uitdaging kan aangaan. In 2018 kondigde zich een nieuwe fase aan in mijn leven. Mama worden was een onverwacht geschenk en ik heb ervan genoten, elke dag en dat doe ik nog steeds. In deze periode groeide meer en meer het diepe verlangen om dat warme gevoel met andere mama's te delen, om te verbinden. Ik werd doula via de Vlaamse federatie en zo werd BEWONDER geboren. Met bewondering voor elke vrouw, voor, tijdens en na de zwangerschap. Mijn wens om te inspireren en samen te brengen vloeit ook hierin verder en mijn liefde en zorgzaamheid schenk ik graag aan jullie. Ik wens dat je als vrouw sterker in je eigen kracht mag staan en je je ouderschap veilig, gezond en gelukkig mag starten. Generatie op generatie, zo veel geboorteverhalen blijven onverteld. Create your vibe, your tribe!

Ik hoop van harte jullie te mogen begeleiden, te inspireren. Wees welkom!

HOME: Over ons
bottom of page