top of page

MASSAGE

Tijdens mijn ontdekkingstocht in de yoga wereld ontdekte ik de kracht van aanraking. Hoewel dit mij uiteraard niet onbekend was groeide er na mijn yoga opleiding wel een diepere verwondering voor de mogelijkheden en voor de geneeskrachtige werking ervan. Ik ging op zoek naar dé ! massage techniek want niet elke massage geeft eenzelfde effect. Zo stuitte ik als bij wonder op de Ayurvedische yoga massage - methode Kusum Modak. Het klikte meteen. Daarna ontwikkelde ik mijn gevoelssensoren bij een intro opleiding cranio sacraal therapie en volgde ik opleidingen baby massage en zwangerschapsmassage. Zo kan ik ook aanstaande mama's en baby's bepamperen.

AYURVEDISCHE YOGA MASSAGE

Met toch enige trots een van de eerste en enige gevers in België. Geïnspireerd door de Indische traditie en ayurveda composeerde de Indische Kusum Modak deze massage. Doorgegeven aan Ananta Sylvain Girard en via hem aan vele anderen in de Wereld. Het is een behandeling van dynamisch lichaamswerk waarin deep tissue olie massage en passieve yoga stretches met ademwerk gecombineerd worden. Met zijn talrijke gezondheidsvoordelen een unieke massage binnen deze wereld.

DONDERDAG @ Mama Beweegt Ternat & OP AANVRAAG @ regio Kampenhout

Als aanstaande en jonge mama even genieten van een welverdiende ontspannende massage? Plan voor jezelf dit deugddoend momentje in. Even opladen en genieten van welverdiende me-time. Tijdens de zwangerschap word je gemasseerd in zij en/of ruglig steeds goed ondersteund.

BABYMASSAGE

DONDERDAG @ Mama Beweegt Ternat & OP AANVRAAG @ regio Kampenhout

Lichamelijk contact is enorm belangrijk voor de emotionele, lichamelijk en geestelijke ontwikkeling van je baby. Het is een basisbehoefte en met de Shantala babymassage leer je je baby'tjes lichaamstaal nog beter begrijpen. Door massage slapen ze beter, verbetert de spijsvertering en krijgen ze een besef van hun eigen lichaam. Massage bevordert zo ook bij baby's het immuunsysteem dus het is een cadeau om hem/haar regelmatig te masseren. Ik leer jou de techniek aan terwijl je zelf je kindje masseert. Kom je naar Ternat dan kan je een combinatie boeken met de baby spa.

bottom of page